Turnir
Turnir

Svi igrači koji imaju registrovan i verifikovan nalog na xlivebet.com i depozit od 5 EUR u zadnjih 30 dana mogu da učestvuju na turniru.


Dnevne nagrade su prikazane na tabeli ispod:

1. 10€
2. 5€
3. 2,5€
4. 2,5€
5. 2,5€
6. 2,5€
Sve ukupno: 25€

Mjesečne nagrade su prikazane na tabeli ispod:

2,5m Bodova 1. 1.000€
1,2m Bodova 2. 500€
600k Bodova 3. 250€
300k Bodova 4. 150€
150k Bodova 5. 75€
75k Bodova 6. 25€

 • Da bi osvojili nagrade sa mjesečne tabele, potrebno je da budete prvi na devnoj tabeli (pobjednik dana).
 • Nagrade sa mjesečne table se mogu osvojiti svaki dan i dodjeljuju se na kraju mjeseca.
 • Osvojeni bodovi na dnevnim turnirima se ne sabiraju.
 • Mjesečne nagrade prikazane na tebeli iznad su Free Bet za Sport i Live.
 • U roku od 24h bonus će biti dodijeljena na vaš račun.
 • Minimalna kvota na single tiket je 1,5.
 • Minimalna kvota na multi tiket po utakmici 1,5 a ukupno 3.
 • Dobitak prelazi na račun bez uloga.
 • Moguće je igrati više tiketa.
 • Period važenja bonusa je 7 dana od momenta dodjeljivanja.
 • Igrač može imati samo jedan aktivan bonus na xlivebet.com. Zaposleni kod organizatora ne mogu učestvovati u ovoj promociji.

XLIVE Bet turnir daje mogućnost da se postavljaju opklade na ishode sportskih događaja sa dodijeljenim bonus poenima i pri tome da se osvoje vrijedne nagrade. U okviru XLIVE Bet turnira, učesnici mogu postavljati opklade samo na ishode sportskih događaja, koji su uključeni u turnir (sve opklade učestvuju: 1, X, 2, H1, H2, Ukupno i tako dalje).

XLIVE Bet turnir sastoji se od dnevnih i mjesečnih turnira. Učesnici, koji sakupe najveći broj poena tokom dana/mjeseca, postaju pobjednici dana/mjeseca turniru.

Turnirski mjesec XLIVE Bet turnira smatra se periodom od prvog dana u mjesecu do prvog dana narednog mjeseca.

Za svakog učesnika unaprijed se kreira bonus račun. Tokom turnira svakog dana se na bonus račun učesnika dodjeljuje 1000 bonus poena.


Turnir
Turnir

Na početku sljedećeg turnirskog dana bonus poeni se ponovo dodjeljuju.

Na kraju svakog turnirskog dana, bonus poeni se postavljaju na nulu, a lista učesnika s najvećim brojem osvojenih bonus poena se objavljuje na tabeli.

Period od 08:00h do 08:00h sljedećeg dana smatra se jednim turnirskim danom.

Učesnik može postavljati opklade u periodu od 08:00h do 03:00h u toku turnirskog dana.

Opklade u toku turnirskog dana moraju se postaviti na one ishode događaja, koji počinju u periodu od 08:00h do 03:00h tog turnirskog dana.

Tabela dnevnog turnira formira se od izračunatih opklada u periodu od 08:00h tekućeg dana do 08:00h narednog dana. Sve opklade postavljene tokom turnirskog dana moraju biti obračunate u periodu od 08:00h do 08:00h turnirskog dana, tako da se iznos dobitka dodaje bonus poenima. U suprotnom, iznos uloga će biti vraćen (npr. Ako je otkazan jedan meč na tiketu smatra se da tiket ne može biti obrađen u toku turnirskog dana te se kompletan tiket obrađuje kao povrat uloga.

Svi učesnici koji su osvojili 1. mjesto na dnevnim turnirima biće rangirani na listi za mjesečni turnir.

USLOVI UČEŠĆA U “XLIVE Bet turniru”

Svi igrači koji imaju depozit u zadnjih 30 dana u minimalnom iznosu od 5 EUR, neračunajući poklon vaučere, i verifikovane podatke (lični dokument, E-mail i mobilni telefon) na xlivebet.com mogu učestvovati na „XLIVE Bet turniru“;

Učesnici koji ispune prethodno navedene uslove mogu učestvovati na turniru svakog dana turnira;

Da biste pronašli događaje uključene u “XLIVE Bet turnir”, morate aktivirati dugme u obliku postolja u gornjem lijevom uglu na dijelu za SPORT na stranici xlivebet.com;

Nakon aktiviranja dugmeta, učesnik može da vidi sve događaje, na osnovu kojih se može napraviti opklada tokom „XLIVE Bet turnira“;


Turnir
Turnir

Nakon odabira događaja, on se pojavljuje na tiketu za klađenje. Potrebno je aktivirati turnirsko dugme u gornjem dijelu tiketa kako bi se opkladili na ishod odabranog događaja u okviru “XLIVE Bet turnira”.


Turnir
Turnirg

U okviru turnira možete postavljati sve vrste opklada na ishode događaja – “Singl”, “Multi” i “Sistem”.

U toku turnira možete postavljati i opklade za pre-match i live klađenje na ishode događaja.

Prema pravilima turnira, učesnik ima pravo da napravi opklade na ishod odabranog događaja koristeći sve bonus poene ili dio njih.

Ako se iz tehničkih ili drugih razloga opklada na bilo koji ishod “XLIVE Bet turnira” izračuna izvan vremenskog perioda predviđenog pravilima turnira, onda će bonus poeni biti vraćeni na bonus račun sportskog turnira učesnika.

Na primjer, ako ste se kladili na ishod događaja, koji počinje u 02:50 u danu turnira, ali ishod događaja je izračunat nakon završetka dana turnira, u 08:17 (u stvari sljedeći dan a ne na dan turnira), onda će uloženi bonus bodovi biti vraćeni na vaš bonus račun.

Tokom turnirskog dana učesnik može postaviti neograničen broj opklada na ishode događaja, koji su uključeni u „XLIVE Bet turnir“.

U okviru turnira nisu dostupne sljedeće promocije: „Multi Bonus “, „Multi CashBack“, „Sigurica“, „Super Tip“ i „Bet Plus“.

PRORAČUN BONUS POENA I NAGRADE

U dijelu za „XLIVE Bet turnir“ učesnik može vidjeti:

 • tabelu turnira tekućeg dana;
 • tabelu turnira prethodnih dana;
 • spisak učesnika koji su zauzeli 1. mjesto tokom dnevnih turnira tekućeg mjeseca;
 • vjerovatne pobjednike tekućeg mjeseca ili pobjednike prethodnih mjeseci;

 • Turnir
  Turnir

  Osvojeni bonus poeni su samo oni poeni koje je učesnik osvojio nakon što je uložio ulog i predstavljaju razliku između uloženih poena i maksimalnog mogućeg dobitka.

  Na primjer, dobili ste 1000 bodova, od kojih ste 500 potrošili na klađenje na ishod sportskog događaja sa koeficijentom 3.00 i osvojili ste 1500 bodova. Kao rezultat toga, sakupili ste 2000 poena na vašem računu, (500 koji nisu iskorišteni za opkladu + 1500 dobitka) ali samo 1000 poena smatraju se osvojenim poenima. Važno je napomenuti da kada napravite opkladu, bonus poeni se oduzimaju ne samo od Vašeg bonusa, već i od poena u tabeli dobitaka;

  U dijelu „XLIVE Bet turnir“ na svom nalogu možete vidjeti turnirsku tabelu dana sa prikupljenim poenima učesnika, trenutnim vodećim učesnicima, a nakon završetka turnirskog dana možete vidjeti i pobjednike dana. Nakon završetka dnevnog turnira, preostali bonus poeni se postavljaju na nulu i dodjeljuju se novi bonus poeni.

  Fond dnevnog turnira je naznačen na tabeli. Fond se dijeli među učesnicima koji su prikupili najveći broj bonus poena na dnevnom turniru i osvojili 6 mjesta i to na sljedeći način:

  1. 40 %
  2. 20 %
  3. 10 %
  4. 10 %
  5. 10 %
  6. 10 %

  Ako dva ili više učesnika zauzmu isto od prva 3 mjesta, fond nagrada predviđen za dodjeljeno mjesto biće podijeljen jednako među učesnicima koji su zauzeli isto mjesto.

  Nagrada se dodaje na balans pobjednika odmah nakon završetka dnevnog turnira.

  Ukoliko igrač osvoji više nagrada istovremeno, dobija na nalog nagradu koja je veća.


  Idi na xlivebet.com